Galija radi feštu u čast Rajka Dujmića @ Opatija

galija_rajko_dujmic

Većinu svoje karijere Dujmić je proveo u Novim fosilima, čija je najprodavanija ploča ”Budi uvijek blizu” iz 1981. godine bila prodana u gotovo 500 tisuća primjeraka čime je dostigla dijamantnu nakladu.

Opatija – Party pod nazivom ”Rock me baby”, u čast dobitnika Porina za životno djelo Rajka Dujmića, održat će se ovog petka, 10. svibnja, s početkom 22 sata u opatijskom baru ”Galija” na mulu. Događanje organiziraju Galija, najpoznatija i najveća diskografske kuće u Hrvatskoj – Croatia Records i njihova tv-postaja ”Jugoton TV”.

– Host Mario Petrekovich i Dj Leo Hekman pobrinuti će se za odličnu glazbu koja će rasplesati sve u pred-Porinskom raspoloženju. Dođite, uživajte, razveselite se i zaplešite zajedno s nama u prisutnošću mnogih poznatih osoba sa hrvatske estrade, kazali su organizatori, napomenuvši da je dress code – košulja plava.

Lani je u istoj organizaciji i istom prostoru organiziran party u čast Miši Kovaču, koji je prema ocjenama svih prisutnih – a bilo ih je poprilično – prošao u izvrsnoj atmosferi.

Inače, skladatelj i glazbenik Rajko Dujmić najpoznatiji je kao vođa grupe ”Novi fosili”, a karijeru je započeo svirajući klavijature u rock sastavima ”Grupa Marina Škrgatića”, ”Crno bijeli”, ”Klan” i ”Zlatni akordi”. Većinu svoje karijere Dujmić je proveo u Novim fosilima, čija je najprodavanija ploča ”Budi uvijek blizu” iz 1981. godine bila prodana u gotovo 500 tisuća primjeraka čime je dostigla dijamantnu nakladu.

Ivan Mellor / Liburnija.net