GD Crvenog križa Opatija i Hotelijersko-turistička škola obilježavaju Dan borbe protiv AIDS-a

– Uz djelatnice i volontere Crvenog križa Opatija na ovoj akciji u školi bit će i prof. Sandi Basić koordinator Hotelijersko-turističke škole za suradnju na zajedničkim programskim aktivnostima s Crvenim križem te epidemiolog NZZJZ PGŽ iz ispostave Opatija, dr.Mario Sušanj.

Opatija – Gradsko Društvo Crvenog križa Opatija ove godine, 1. prosinca, pridružuje se obilježavanju „Dana borbe protiv AIDS-a“.

– Tako će se temeljem odlične suradnje na javnozdravstvenim programima i aktivnostima sa Hotelijersko-turističkom školom Opatija i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ održati kviz za učenike od prvog do četvrtog razreda Hotelijersko-turističke škole na kojem će sudjelovati četrdesetak učenika. Tema kviza su osnovni pojmovi o ovoj bolesti i mjere prevencije s naglaskom na one koje su od osobitog interesa za ovu populaciju. Uz djelatnice i volontere Crvenog križa Opatija na ovoj akciji u školi bit će i prof. Sandi Basić koordinator Hotelijersko-turističke škole za suradnju na zajedničkim programskim aktivnostima s Crvenim križem te epidemiolog NZZJZ PGŽ iz ispostave Opatija, dr. Mario Sušanj, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Opatija.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net