GDCK Opatija: Odgađaju se donatorski ručkovi do daljnjega

O novim terminima održavanja ručkova, koji u potpunosti ovise o razvoju događaja sa COVID-19 virusom, obavijestiti ćemo korisnike i donatore, javili su iz GDCK Opatija.

Opatija – Projekt Gradskog društva Crvenog križa Opatija Donatorski ručak namijenjen korisnicima socijalnih usluga odgađa se do daljnjega zbog epidemije koronavirusa, a prema preporukama Stožera civilne zaštite Grada Opatije, sukladno smjernicama Nacionalnog stožera te NZZJZ PGŽ Ispostave Opatija.

— Objavljeni kalendar održavanja Donatorskih ručkova prema kojem su do lipnja donatori trebali biti Lions Club Opatija, Udruga ljubitelja kamelija Opatija i opatijski ugostitelji se odgađa. O novim terminima održavanja ručkova, koji u potpunosti ovise o razvoju događaja sa COVID-19 virusom, obavijestiti ćemo korisnike i donatore. Zahvaljujemo donatorima na dobroj volji i solidarnosti te ih obavještavamo da umjesto pripreme obroka mogu donirati namirnice za Socijalnu samoposlugu Crvenog križa ili uplatiti iznos koji su namjeravali potrošiti za Donatorski ručak na račun Crvenog križa Opatija, Rakovčeva 15, Opatija, HR1023600001102619851, model HR99, s naznakom u Opis plaćanja „Donacija GDCK Opatija za Socijalnu samoposlugu“, javili su iz GDCK Opatija.

error: Content is protected !!