Gimnastika: Održano 24. pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije @ Kastav

gimnastika_natjecanje_kastav

GK Rijeka ostvario je zapažene rezultate i u B programu, u kojem su ekipno zlatne bile juniorke i mlađe kadetkinje. U C programu zlatne su mlađe juniorke.

Kastav – Uz nastup 387 gimnastičara i gimnastičarki u Školskoj sportskoj dvorani Kastav prošlog vikenda održano je 24. pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije te završnica Kupa Hrvatske za B i C program.

Kadetkinja Gimnastičkog kluba Vita, Leona Bogdan, osvojila je sva četiri naslova prakinje – u preskoku, dvovisinskim ručama, na gredi i tlu. Medalje joj je dodijelila seniorska reprezentativka Vite, Ema Kajić. Gimnastički klub Rijeka bogatiji je za 13 medalja, deset pojedinačnih i 3 ekipne. U A programu Ira Benčinić, učenica 7. razreda Osnovne škole “Srdoči”, našla se na postolju svih disciplina u konkurenciji mlađih juniorki. Osvojila je tri srebra, u preskoku, dvovisinskim ručama i tlu te broncu na gredi. GK Rijeka ostvario je zapažene rezultate i u B programu, u kojem su ekipno zlatne bile juniorke i mlađe kadetkinje. U C programu zlatne su mlađe juniorke.

I. M. / Kastav.hr

error: Content is protected !!