Glazbeni program L’appuntamento Martine Majerle i Maria Šimunovića oduševio Trsatsku gradinu

martina_majerle_mario_simunovic_2015_trsatska_gradina (1)

Sljedeći event koji očekuje publiku na Gradini je manifestacija Taste & Music i koncert Tedi Spalata koji je zakazan za 30. kolovoza s početkom u 21:30 sati.

Rijeka – Preksinoć je na Trsatkoj gradini svojim nastupom publiku oduševila, pjevačica Martina Majerle, koja je već dugi niz godina na sceni, svojim prekrasnim glasom podrška najvećim glazbenim imenima.

martina_majerle_mario_simunovic_2015_trsatska_gradina (2)

Martinu je na ovom nastupu pratio renomirani gitarist Mario Šimunović koji je publiku proveo kroz program hrvatskih i talijanskih šlagera i evergrina, fada, canzona te kroz presjek popularnih svjetskih uspješnica. Publici se predstavio i vološćanski slikar i glazbenik Claudio Frank koji se umjetnicima na pozornici pridružio svirajući violinu.

Sljedeće što nas na Gradini očekuje je manifestacija Taste & Music i koncert Tedi Spalata koji je zakazan za 21:30 sati. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 120 kuna što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu (s početkom u 20 sati). Po cijeni od 50 kuna u pretprodaji, odnosno 70 kuna na dan koncerta može se kupiti ulaznica za stajanje (početak u 21 sat).

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!