Glazbeni studio OZ – Mi smo za pet

studio_oz_smLovran – Glazbeni studio Oz bavi se glazbeno-scenskom edukacijom djece predškolskog i rano školskog uzrasta po posebnom programu kroz igru i zabavu, glazbeno scenske radionice i malu školu blok flaute na području Mošćenica, Lovrana, Opatije i Matulja i Trsata.
Slijedeći vikend klinci i klinceze iz studia održati će dva happeninga. U petak , 11. lipnja, na programu je koncert bivših i sadašnjih polaznika Glazbenog studija Oz pod nazivom – “Mi smo za 5”. Koncert će se održati u vili Angiolini a klinci će svirati na slijedećim instrumentima: violina, klarinet, klavir, flauta, gitara, bubanj, blokflauta…
Subota, 12.lipnja s početkom u 11:30 rezervirana je za “Dječji Cabaret” – scensko – glazbeni program uz “dječji vicomat” u kastavskoj Loži.
– Ovim koncertom imamo namjeru okupiti upravo tu djecu i njihove matične škole i profesore kao uzore glazbenim naraštajima koje tek dolaze, spojiti generacije kroz univerzalni jezik koji se zove glazba, rekla nam je Mihaela Sirotnjak, voditeljica glazbenog studia OZ.
studio_oz-1
Program Studia verificiran je od Ministarstva znanosti obrazovanja i športa. Veliki broj djece je nakon otkrivenih afiniteta u Glazbenom studiju Oz, nastavilo svoju glazbenu edukaciju u glazbenim školama, puhačkim orkestrima ili individualnim tečajevima instrumenata.
studio_oz
studio_oz-2
studio_oz-3
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!