Glazbom i modom za kućne ljubimce @ Opatija

Duško Jeličić i Antonio Krištofić

U posebnim kutijama svi posjetitelji moći će donirati novac, hranu i sve ono što mislite da bi moglo pomoći slatkim ljubimcima. Uz sve to moći ćete osvojiti i vrijedne nagrade na tomboli, a prikupljeni prihod namijenjen je udruzi za zaštitu životinja.

Opatija – Na žalost svakodnevno se susrećemo s napuštenim životinjama u našoj okolici i često ne znamo kako im pomoći, ovo je prava prilika i zato budite i vi dio ove velike akcije i pridružite se prikupljanju sredstava za slatke ljubimce kojima pomaže Liburnijsko društvo za dobrobit životinja ”Lunjo i Maza”. Vrijeme je darivanja, pa dođite u četvrtak 29.studenog u 20 sati, u Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, na humanitarni glazbeni fashion show pod pokroviteljstvom Milenij Hotela.

– U posebnim kutijama svi posjetitelji moći će donirati novac, hranu i sve ono što mislite da bi moglo pomoći slatkim ljubimcima. Uz sve to moći ćete osvojiti i vrijedne nagrade na tomboli, a prikupljeni prihod namijenjen je udruzi za zaštitu životinja. Nadamo se da ćete uveličati ovaj event svojim dolaskom, istaknuli su u Udruzi.

U glazbenom djelu programa nastupaju Antonio Kristofić, Duško Jeličić Dule, Dalibor Herceg, Giovanni Jakovac, David Danijel, Davor Lovrinić i Željka Brdar, a voditelj programa je Robert Ivanović. Svojim modnim kreacijama predstavit će se Ivan Božić, Pepperoncina dizajn, Vesna Kuis Nikolina Petrusic i Valentina Vlah, a njihove divne kreacije nosit će neke od naših manekenki Iris Vujić, Anita Pavičić, Iva Frankić, Lana Gržetić, Marizela Hrstić, Ana Franulović, Lea Stilin i Antonela Tomašić. Humanitarni glazbeni fashion show popratit će i ‘ART film Matulji’.

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

Serena Calderara / Liburnija.net