GMO i život poslije smrti teme Sajma ezoterije @ Opatija

…ilustracija…

Jedno od glavnih događanja bit će i promocija knjige ”Povratak s one strane” Ane Malenice koja je opisala svoje iskustvo smrti i sjećanja iz vremena koje je provela u komi.

Opatija – Svijet ezoterije, sajam posvećen alternativnoj medicini i alternativnim pogledima na život, svoje će novo izdanje doživjeti tijekom ovog vikenda – subote, 16. te nedjelje 17. ožujka – u opatijskom hotelu Admiral.

Osim samog sajma, na kojem će se ponuditi proizvodi i usluge iz ”ezoteričnog” sektora – prirodni sokovi i sapuni, homeopatija, numerologija, astrologija, tarot, aromaterapija, sirova prehrana te drugi noviteti, na ovoj će se manifestaciji održati deset besplatnih radionica s temama kao što su kidanje veza, radioestezije, emocionalno oslobađanje, mentalna detoksikacija, ali i tridesetak predavanja pri čemu će glavna tema biti genetski modificirani proizvodi i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje, a glavni govornik bit će Nikola Aleksić s predavanjem nazvanim ”Sistematsko trovanje čovječanstva”.

Uz sve to, jedno od glavnih događanja bit će i promocija knjige ”Povratak s one strane” Ane Malenice koja je opisala svoje iskustvo smrti i sjećanja iz vremena koje je provela u komi. Radno vrijeme sajma je u subotu od 11 do 20 sati, a u nedjelju od 11 do 19 sati, s time da je prvih sat vremena ulaz slobodan, dok je redovna cijena ulaznica 20 kuna.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!