Golaći i kupači @ plaža hotela Miramar

kupaci_sm…usred dana i usred Opatije desetak turista kupa se potpuno nago…
… svi zainteresirani za pojedinosti mogu se naslagati uz ogradu lungomara, ispod hotela Miramar, svakog dana oko četiri sata poslijepodne…

Opatija – Ne, nije ovo najava za izložbu Hrvatskog muzeja turizma, nego zanimljiva crtica iz opatijske turističke posezone. Naime, čitatelj koji često šeće obalnim šetalištem Franje Josipa, odnosno lungomarem, poslao nam je dvije zanimljive slike snimljene na plaži ispod hotela Miramar.
Čini se da desetak posjetitelja hotela svakog dana u poslijepodnevnim satima koristi ne pretjerano hladan studeni i par sunčanih sati kako bi se okupali u moru. Međutim, ono što je zanimljivo u čitavoj priči jest njihov odabir kupaćih kostima, točnije, nedostatak istih – usred dana i usred Opatije ovih se desetak turista kupa potpuno nago!
Eto, kako su fotografije snimljene mobitelom, njihova kvaliteta nije vrhunska pa se ne vide ključni detalji (što je s druge strane u redu, da nas nitko ne optuži za promicanje pornografskog materijala), ali svi vi zainteresirani za pojedinosti možete se naslagati uz ogradu lungomara, ispod hotela Miramar, svakog dana oko četiri sata poslijepodne.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!