Gosti iz Nizozemske Opatiji vjerni 40 godina

elisabeth_rengers_dennis_hendrikus_turizam_hotel_kvarner  (2)

– Prijateljstvo koje gajimo s osobljem hotela nije prekinuo ni odlazak nekih u mirovinu te se i danas s njima rado družimo, ispričao je gospodin Dennis Hendrikus Rijp.

Opatija – Turistička zajednica grada Opatija i Remisens Premium Hotel Kvarner jučer su pripremili druženje kako bi se zahvalili gospođi Elisabeth Rengers i gospodinu Dennisu Hendrikusu Rijpu na 40 godina dugoj vjernosti gradu Opatija.

elisabeth_rengers_dennis_hendrikus_turizam_hotel_kvarner  (1)

Na povjerenju i odanosti gostima iz Nizozemske zahvalile su zamjenica gradonačelnika Grada gospođa Marina Gašparić te direktorica Hotela Kvarner gospođa Sandra Marcel Tomašić. Gospođa Gašparić i predstavnici Turističke zajednice grada Opatija gostima su zaželjeli još puno ugodnih trenutaka u Opatiji te im uručili prigodne poklone.

– U Opatiju smo prvi puta došli prije 40 godina i šećući ispred Hotela Kvarner zaželjeli smo barem jednom odmor provesti upravo u ovom hotelu, nakon nekoliko godina prvi smo puta bili gosti hotela Kvarner te smo tu tradiciju nastavili punih 35 godina. U Opatiji slavimo godišnjice braka i druge posebne prilike, a svake godine dođemo u kolovozu kada je tu i puno naših prijatelja koji također u Opatiju dolaze desetljećima. Prijateljstvo koje gajimo s osobljem hotela nije prekinuo ni odlazak nekih u mirovinu te se i danas s njima rado družimo. Već smo rezervirali smještaj za sljedeću godinu, a u prosjeku ovdje boravimo 4 tjedna, ispričao je gospodin Dennis Hendrikus Rijp.

Gosti koje je Opatija očarala na prvi pogled, istaknuli su kako se grad nije puno promijenio te je zadržao sklad sa svojom poviješću, ali kao posebnu vrijednost su istaknuli sve generacije turističkih djelatnika za koje kažu da su uvijek susretljivi i profesionalni. U svim prilikama gospodin i gospođa Rijp pravi su ambasadori opatijskog turizma u svojoj domovini.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!