Grad Kastav traži svog Kastavca godine – Sudjelujte u anketi glasom za najdražeg kandidata

Netko od dvanaestorke prošlogodišnjih laureata bit će ovjenčan titulom Kastavca ili Kastavke godine, a lani je to priznanje zaslužio Najveći, Dubravko Dukić Gule. U anketi se može sudjelovati putem službenih stranica Grada Kastva.

Kastav – Grad Kastav otvorio je nedavno anketu za izbor Kastavca 2018. godine, među 12 kandidata koji su lani ponijeli titulu Kastavca mjeseca.

Dino Samardžija, viceprvak Hrvatske u vožnji eduro motora bio je Kastavac mjeseca siječnja, dobrovoljni darivatelj krvi Vilim Marot Kastavac veljače, a iskusni međunarodni menadžer Marin Morić Kastavac mjeseca ožujka.

U travnju, titulu Kastavca mjeseca dobili su mladi vaterpolisti Gabrijel Burburan i Kristijan Vekić, u svibnju je ona pripala karatistici Dariji Šnajder, a u lipnju učenici generacije kastavske osnovne škole Lani Papić.

Tijekom ljeta, aktualan je bio sport, pa je košarkaš s europskim juniorskim srebrom Josip Barnjak proglašen Kastavcem svibnja, a uspješni trail trkač i ultramaratonac Marin Mandekić Kastavcem mjeseca kolovoza, dok je državni prvak u pikadu za slijepe i slabovidne Nenad Marković proglašen Kastavcem mjeseca rujna. Sportski se trend protegnuo i na listopad, kada je titulu Kastavke mjeseca dobila najuspješnija hrvatska boćarica Nives Jelovica.

Virtuozni saksofonist Denis Razumović Razz biran je za Kastavca mjeseca studenog, a puno pozitivnih reakcija dobio je i izbor simpatičnog djelatnika Čistoće, Ćenana Beljuljija za Kastavca mjeseca prosinca.

Netko od ove dvanaestorke bit će ovjenčan titulom Kastavca ili Kastavke godine, a lani je to priznanje zaslužio Najveći, Dubravko Dukić Gule.

U anketi se može sudjelovati putem službenih stranica Grada Kastva.

 

error: Content is protected !!