Grad Opatija i PP Opatija uključili se u rješavanje problema s manjkom parkirnih mjesta u naselju Zora i Ulici Carmen Sylva

Na sastanku je ukazano na probleme na području Mjesnog odbora Opatija- Centar II, osobito u naselju Zora, Bošnjakovoj ulici i Ulici Carmen Sylva, koji su u posljednje vrijeme učestali.
Opatija – Sastanak na temu prometne, posebice parkirne problematike u Mjesnom odboru Opatija – Centar II, održan je nedavno u gradu Opatiji.
Na sastanku je ukazano na probleme na području Mjesnog odbora Opatija- Centar II, osobito u naselju Zora, Bošnjakovoj ulici i Ulici Carmen Sylva, koji su u posljednje vrijeme učestali. Zbog parkiranih automobila na pločniku, pješaci su prisiljeni kretati se kolnikom, što ih dovodi u opasnost, rečeno je na sastanku. Zaključak je sastanka nužnost tolerancije i kompromisa, obzirom na sve veću naseljenost toga područja grada te sve veći broj automobila u domaćinstvima.
– Zajedničkim radom svih mjerodavnih morat će se pronaći kompromisno rješenje, poručio je gradonačelnik Dujmić uz kojeg su na sastanku prisustvovali i načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković sa suradnicima, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske Boris Skeledžić, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša Grada Opatije Filip Vlah te predstavnici Mjesnog odbora Centar II.
error: Content is protected !!