Grad Opatija izdao Komunalcu zabranu povlačenja spremnika za komunalni otpad s javnih površina

Zabranjeno povlačenje spremnika s javnih površina dok svi korisnici ne budu imali odgovarajuću opremu za odlaganje otpada…

Opatija – Grad Opatija trgovačkom društvu Komunalac d.o.o. izdao je zabranu  povlačenja spremnika za komunalni otpad s javnih površina u centru Opatije, sve dok se s korisnicima ne reguliraju odnosi te im se ne omogući zbrinjavanje otpada u novim spremnicima, javili su iz grada.

TD Komunalac dobilo je nalog da se pojedinačno obrati svim korisnicima usluga zbog reguliranja odnosa po pitanju zbrinjavanja komunalnog otpada.

– TD Komunalac će upute o načinu reguliranju odnosa postaviti i na lokacijama uz poluukopne spremnike i mjesta gdje je otpad nepropisno odložen na javnim površinama, a građani sve odgovore u vezi zaduživanja spremnika i korisničkih kartica za poluukopne spremnike mogu dobiti i na telefonski broj 505-225. Građane, još jednom, molimo da zaduže nove spremnike i korisničke kartice za poluukopne spremnike u što kraćem roku, budući da će i preostali spremnici za komunalni otpad u narednom vremenskom razdoblju biti izmješteni s javnih površina. S obzirom da je u posljednje vrijeme povećan broj zahtjeva građana za reguliranje odnosa s TD Komunalac, Grad Opatija zahvaljuje građanima koji su već preuzeli nove spremnike te korisničke kartice za poluukopne spremnike te regulirali svoje odnose i time dali doprinos pozitivnoj slici našeg grada, stoji u objavi.