Građanska inicijativa ‘Sadimo stabla po Opatiji’ ima namjeru zazeleniti grad krajem listopada

Prijavite se što prije porukom organizatorima (Igor Primožić, Davor Oblijan, Neva Slani), uz napomenu iz kojeg ste dijela Opatije. Prema broju prijavljenih planirat ćemo nabavku sadnica i lokacije – poručili su iz građanske inicijative.

Opatija – Zeleni dijelovi Opatije mogli bi krajem listopada postati znatno bogatiji stablima. Naime, najavljena je građanska akcija „Sadimo stabla po Opatiji“ koja će se održati u nedjelju, 27. listopada, a do tada će se prikupljati zainteresirani volonteri.

– U suradnji s Parkovima, konzervatorima, Gradom, građanskom akcijom sadimo stabla po Opatiji. Sadimo planski, stabla koja odgovaraju Opatiji. Prijavite se što prije porukom organizatorima (Igor Primožić, Davor Oblijan, Neva Slani), uz napomenu iz kojeg ste dijela Opatije. Prema broju prijavljenih planirat ćemo nabavku sadnica i lokacije. Također, pošaljite fotografije mjesta na kojima nisu nadomještena vrijedna stabla, poručila je Slani, pozvavši građane da se jave i ako su zainteresirani za sadnju stabla na privatnoj površini.

Više informacija dostupno je putem događaja na Facebooku.

error: Content is protected !!