Gradina No Limit – Dani vizualne umjetnosti i komunikacije

...ilustracija...

…ilustracija…

– Spomenuta manifestacija koju provodimo u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka, okupila je pet akademskih umjetnika koji će tijekom pet dana na prostoru Trsatske gradine izrađivati umjetnička djela s prigodnom tematikom, poručili su organizatori.

Rijeka – U sklopu Ljeta na Gradini jučer je počela petodnevna umjetnička manifestacija pod nazivom Gradina No Limit – dani vizualne umjetnosti i komunikacije na kojoj sudjeluju Boris Roce, Domagoj Barić, Ivan Paulić, Ivo Opančar i Ivan Valušek.

– Spomenuta manifestacija koju provodimo u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka, okupila je pet akademskih umjetnika koji će tijekom pet dana na prostoru Trsatske gradine izrađivati umjetnička djela s prigodnom tematikom. Posljednjeg dana trajanja organizirat će se otvaranje izložbe djela koja su umjetnici izradili, a koje će posjetitelji Gradine u narednom periodu moći pogledati na prostoru Gradine. Otvaranje izložbe biti će održano u 21 sat, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan, poručili su organizatori.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!