Gradonačelnik Kastva primio Petru Volf

perta_volfKastav – Gradonačelnik Ivica Lukanović zajedno sa suradnicima primio je karatisticu Petru Volf i njezina trenera Vladimira Cvjetana. Petra Volf je članica riječkog karate kluba ”Ri Croatia“ te osvajačica mnogih medalja. Tako je ista prošle, 2009. godine ostvarila izuzetne rezultate. U finalu 44. Europskoga karate prvenstva u Zagrebu u prepunoj dvorani Doma sportova sudačkim preglasavanjem pobijedila je favoriziranu svjetsku prvakinju Tiffany Fanjat, te ostvarila najveći uspjeh u karijeri i prvu seniorsku medalju.
Prva mjesta osvojila je i na Prvenstvu Hrvatske za seniore u kategoriji do 68 kilograma. Osim toga Petra je uspješno sudjelovala i na turniru ”A“ kategorije ”Italia Open“, Mediteranskim igrama u Pescari i mnogim drugim natjecanjima.
Uz iznimne sportske rezultate, Petra Volf je uspješno završila i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te bi uskoro trebala uspješno diplomirati na Višoj trenerskoj školi.
Karatisti kluba ”Ri Croatia“ na europskim i svjetskim prvenstvima osvajaju izniman broj pojedinačnih medalja. Navedeno je rezultat kontinuiranog stručnog rada i ulaganja u edukaciju trenera.
Gradonačelnik Grada Kastva čestitao je izvrsnoj Petri Volf na ostvarenim rezultatima te naglasio kako će buduća sportska dvorana zasigurno poboljšati uvjete te omogućiti prosperitet u bavljenju sportom. Razvoju sporta na području Grada Kastva iznimno doprinose i kastavski treneri Lorena i Alen Zamlić. Razvoj Grada Kastva u ovome smjeru ne isključuje niti činjenicu da bi se u narednim godinama mogao otvoriti pravi sportski centar.
Na kraju druženja Gradonačelnik je, Petri Volf uručio novčanu nagradu i umjetničku sliku te zaželio mnogo sreće i uspjeha u daljnjem sportskom angažmanu.
Službene stranice Grada Kastva / Ivan Mellor