ERSTE AD

Gradonačelnik Kastva žestoko odgovorio antivakserima – Dozvolite da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje

Mi ćemo danas početi planirati ovogodišnju Belu nedeju u raznim varijantama kojima ćemo se prilagođavati epidemiološkim mjerama i nadajući se da se najavljivani novi val ipak neće razviti.

Kastav – Matej Mostarac, gradonačelnik Kastva na svom Facebook profilu osvrnuo se na akciju ‘Internet ratnika’ kako ih je nazvao koji mu zatrpavaju mailbox.

– Budi faca… Budi pravi… Prestanite podržavati pandemiju… Ukinite mjere nelegalnog stožera… Vi imate moć zaustaviti ovo… Samo se vi cijepite s bućkurišem… Odbij poslušnost… i tako…. Mail mi je zatrpan porukama koje imaju samo naslov, a šalju ih Slobodna Mama, Mate, Biba, Rada, Andrija, Jadranka, Ana i još hrpa lažnih adresa. Isto je i drugim kolegicama i kolegama jer je to očito akcija Internet ratnika. E, pa dragi ljudi, imate pravo na svoje mišljenje, ali dozvolite da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje i ne zatrpavaju vam mailove uvjeravajući vas u suprotno. I da ne odgovaram svakom posebno – ja sam se cijepio! Mi ćemo danas početi planirati ovogodišnju Belu nedeju u raznim varijantama kojima ćemo se prilagođavati epidemiološkim mjerama i nadajući se da se najavljivani novi val ipak neće razviti. Svi želimo stari život bez ograničenja i svima nam fali normalna svakodnevica no put do toga je očito duži i teži nego smo isprva mislili ali, optimističan kakav jesam, vjerujem da smo ipak prevalili veći dio puta i da idemo prema boljem, poručio je Matej Mostarac. .

error: Content is protected !!