Gradonačelnik Pirana u posjetu Opatiji

piran_grado_sm…razgovaralo se o mogućnostima gospodarske i kulturne suradnje…
Opatija – Predstavnici Grada Opatije, na čelu s gradonačelnikom Dujmićem, održali su prijem za gradonačelnika Pirana dr. Petera Bossmana, njegovu suradnicu Jasnu Softič i direktora TZ Portorož Jadrana Furlaniča.
Susret je iskorišten za analizu turističkog EU projekta 365 Dana Riviera koji Opatija provodi sa Općinom Piran, te za dogovor oko budućih aktivnosti.
Razgovaralo se i o drugim mogućnostima gospodarske i kulturne suradnje, te je Opatija pozvana da se predstavi na nekoliko piranskih manifestacija, poput festivala sladoleda, festivala ruža i cvijeća, koje će se održati u idućoj godini, ali i na nekoliko gastronomskih manifestacija.
S predstavnicima TZ Opatija analizirane su mogućnosti nastupa na sajmovima i formiranje zajedničkih promocijskih aktivnosti. Oba gradonačelnika izrazila su zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom, dobivenim EU projektom te još jednim zajednički kandidiranim na natječaju IPA Adriatic, a koji je usmjeren ka boljem kretanju i integraciju osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!