Gradsko kupalište u Lovranu ugostit će OFC New Generation

...ilustracija...

…ilustracija…

Iznimno nam je drago što OFC New Generation 4 održavamo u Lovranu, a zahvaljujući partnerima Općini Lovran i beach baru Route 69 omogućit ćemo besplatan ulaz za sve gledatelje, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Lovran – Borilački sportovi nakon punih deset godina definitivno se vraćaju u Lovran zahvaljujući inicijativi Opatija Fight Cluba koji će upravo tamo organizirati četvrti po redu event iz svoje serije OFC New Generation.

Još ranije je najavljeno kako će upravo tamo biti održan kickboxing turnir na kojem će priliku dobiti mlađi i manje iskusni borci, ali uz profesionalnu produkciju, rasvjetu i ozvučenje. U suradnji s čelnicima Općine Lovran sad je odabrana i lokacija, kickboksači će svoje znanje predstaviti na gradskom kupalištu Lovran koje se nalazi uz Lungomare ispod hostela Link.

– Iznimno nam je drago što OFC New Generation 4 održavamo u Lovranu, a zahvaljujući partnerima Općini Lovran i beach baru Route 69 omogućit ćemo besplatan ulaz za sve gledatelje. Pozivamo stoga ljubitelje borilačkih sportova, ali i sve ostale, da u petak 24. lipnja s početkom u 21 sat dođu pogledati mlade borce u akciji. Sudeći po nekim našim prethodnim eventima, nema sumnje kako ćemo imati priliku uživati u sjajnim mečevima boraca koji su itekako željni dokazivanja”, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Prema trenutnim projekcijama na rasporedu će se naći čak 12 kickboxing mečeva, a priprema se i popratni zabavni program. Kompletan popis mečeva, kao i poster za ovaj event, trebali bi biti objavljeni već za nekoliko dana.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!