Grbac: Hvala svim biračima koji su nas podržali @ Matulji

Željko Grbac

Željko Grbac

Još smo ponosniji na polučeni uspjeh iz razloga što je iza ponuđenih programa stalo svojim imenom i prezimenom osamnaest ljudi, ne skrivajući se iza stranački obojanih kulisa i koji će i dalje promicati interese svih mještana, bez obzira na spol, vjeroispovijed, političko opredjeljenje i svjetonazor, kazao je Grbac.

Matulji – Željko Grbac, nositelj liste grupe birača i nezavisni kandidat za načelnika, na jučerašnjoj je tiskovnoj konferenciji zahvalio svim biračima koji su dali glas njegovim listama, kao i ”onima koji su svojim primjedbama i sugestijama pomogli u izradi i prezentaciji predizbornog programa“.

– Drago nam je da su birači prepoznali ozbiljnost kandidata i realnost zacrtanih ciljeva, te smo izuzetno ponosni što je gotovo svaki peti birač odabrao našu opciju. Još smo ponosniji na polučeni uspjeh iz razloga što je iza ponuđenih programa stalo svojim imenom i prezimenom osamnaest ljudi, ne skrivajući se iza stranački obojanih kulisa i koji će i dalje promicati interese svih mještana, bez obzira na spol, vjeroispovijed, političko opredjeljenje i svjetonazor, kazao je Grbac, dodavši da su već drugi dan po objavi rezultata kontaktirali ostale izborne takmace i pokušali na temelju predizbornih obećanja i ostvarenih izbornih rezultata postići dogovor oko ciljeva koje se želi ostvariti u narednom četverogodišnjem mandatu.

– Kao što ste mogli i saznati iz medija, programe smo uspjeli usaglasiti s AM/LIST-om i PGS-om, dok ostali odbijaju razgovor ili se očitovati o svom viđenju razvoja općine. Pozivam i svih da u što većem broj izađete na birališta u nedjelju, kada ćete imati mogućnost birati između nekog novog, željnog dokazivanja i opcije – kako je nazivaju – ”kontinuiteta“. Svatko će ponaosob donijeti odluku, a ja sam osobno za promjene jer , uvažavajući i sve dobro što se desilo u protekle četiri godine, ne mogu zaboraviti da smo zbog loših procjena i loših odluka, zbog neuvažavanja stavova i odluka općinskog vijeća , tu gdje jesno: bez novca, bez terena, s kreditom kojeg je Vijeće moralo odobriti da bi osiguralo mogućnost razvoja, zaključio je Grbac.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!