Grbac predstavio svoj program @ Matulji

grbac_kalcic

Na internetskim stranicama www.zeljkogrbac.com dostupan je odnedavno program nezavisnog kandidata za matuljskog načelnika Željka Grbca, koji se jučer javno zahvalio svim građanima koji su potpisali podršku za njegovu kandidaturu.

Matulji – Ovdje svi građani mogu pronaći kontakte putem kojih mogu komentirati program, te predložiti svoje ideje. Očekujem da će naši takmaci u izbornoj trci komentirati javno objavljeni program, ali se nadam da ga neće prepisivati u svrhu vlastite promidžbe, kazao je nezavisni kandidat za matuljskog načelnika Željko Grbac predstavivši jučer službenu stranicu svoje kampanje na adresi www.zeljkogrbac.com. Tom prilikom, zahvalio se svima koji su potpisali podršku za njegovu kandidaturu, te istaknuo da su građani podržali stav njegove liste ”da o Matuljima treba odlučivati u Matuljima, a ne u stranačkim centralama u Rijeci, Puli ili Zagrebu”.

Na tiskovnoj konferenciji sudjelovala je i kandidatkinja za zamjenicu načelnika Marijana Kalčić Grlaš koja je istaknula da će u slučaju pobjede, funkciju u Općini obnašati volonterski.

– Zadržat ću svoju poziciju u Turističkoj zajednici. Intencija mi je povezati društvene djelatnosti, da se sva kulturna događanja objedine pod Turističkom zajednicom i da sva ona budu povezana. Također, plan mi je svim budućim potencijalnim iznajmljivačima omogućiti lakše uređenje kapaciteta kroz konkretne poticaje, te da u funkciju turizma i razvoja stavimo ruševne građevine u zaleđu, kazala je Kalčić Grlaš.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net