HAK upozorava na moguće probleme u prometu: Očekuju nas velike gužve tijekom vikenda

Najveće gužve očekuju nas i na istarskom i kvarnerskom području, primjerice na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i kod čvora Matulji, na dionici autoceste Rupa-Diračje prema graničnim prijelazima Rupa i Pasjak…

Matulji/Rijeka – Gužve nas očekuju sve do nedjelje, 19. kolovoza uglavnom u smjeru unutrašnjosti, odnosno graničnih prijelaza sa Slovenijom na izlasku iz zemlje te sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom na ulasku u zemlju, upozorio je Hrvatski autoklub u svojoj prometnoj prognozi za ovaj vikend.

Prema najavi iz HAK-a, subota i nedjelja bit će u znaku gustog prometa u smjeru unutrašnjosti, te iz smjera istoka prema zapadnoeuropskim odredištima. Najveće gužve očekuju nas i na istarskom i kvarnerskom području, primjerice na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i kod čvora Matulji, na dionici autoceste Rupa-Diračje prema graničnim prijelazima Rupa i Pasjak, na Krčkom mostu a Jadranskoj magistrali na prilazima Crikvenici i Novom Vinodolskom, kao i na graničnim prijelazima.

– Moguća su čekanja i u trajektnim pristaništima i lukama. Trajekti i katamarani će ploviti prema ljetnom plovidbenom redu, a po potrebi će se uvoditi dodatne linije, javili su iz HAK-a.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!