Halucinacija Davora Žica: Posljednja granica

Podrška kandidatu za gradonačelnika Ernie Gigante Deškoviću, s vremenom sve je snažnija. Prvi su se na njegovu stranu svrstali članovi pčelarske udruge ”Učka”, koji su taj svoj čin objasnili činjenicu da im se ponašanje mladog političara činilo vrlo poznatim i bliskim.

– Iako ga često optužuju da je trut, shvatili smo da je Ernie zapravo pčela. Nije nam to odmah bilo jasno, dok nismo shvatili da to letenje s cvijeta na cvijet, iskorištavanje peludi do zadnjeg zrnca i onda odlijetanje bez oklijevanja – smo već ranije vidjeli u našim košnicama, kazao nam je telepatijom izvor iz vrha udruge.

Međutim, osim s vrha Učke, podrška Deškovićevoj kandidaturi dolazi i s vrha domaćih glazbenih top-lista. Naime, već dugo vremena šuška se da aktualnom dogradonačelniku sa željom uklanjanja tog nesretnog prefiksa ”leđa čuva” i pjevačica Severina, koja mu je navodno putem radijskih valova poručila ”Virujen u te”. Jednom drugom prilikom, tijekom izvođenja svojeg novog hita, Severina je pronašla vremena da se obrati izravno Deškoviću s porukom ”Dobrodošao u klub”, a može se čuti da je i među prvima saznala za namjeru bivšeg IDS-ovca da se samostalno okuša u političkoj utrci, budući da je u refrenu iste pjesme dodala – ”Zar to nisu dobre vijesti”.

Još je nepoznato kako je na sve to reagirao i Milan Popović, otac Severinina djeteta, no prema izvorima bliskim paru, čini se da njega Opatija toliko ne zanima: ”Bakar je moja glavna preokupacija”, poručio je navodno Popović. Podrška Deškoviću stiže i izvan granica Hrvatske, pa čak i izvan granica našega planeta, jer čini se da je njegov meteorski uzlet prepoznala i NASA.

– U potpunosti podržavamo Deškovićeve svemirske ideje, stoji na NASA-inim službenim stranicama.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net