HEDONIST – GOURMET & WINE FESTIVAL – 26. i 27. listopada, Kristalna dvorana Remisens Premium Hotela Kvarner Opatija

Zanimljiva novost je dolazak velike petorke hrvatske kulinarske scene, chefova koji oblikuju najzanimljiviji dio domaće gastronomske priče. Oni su opatijsko-lovranska kombinacija, Robert Benzija i Deni Srdoč, potom David Skoko iz Banjola kao i gosti iz Dalmacije Hrvoje Zirojević te Ivan Pažanin.

Opatja – Nakon lanjske više nego uspješne premijere Hedonist – Gourmet & Wine festivala održanog u Kristalnoj dvorani Remisens Premium Hotela Kvarner, njegovo drugo izdanje koje će se održati na istom mjestu 26. i 27. listopada 2018. godine najavljuje još znatno više eno-gastronomske dosege.

Kako ističe organizator, tvrtka Hedonist, na njemu će nastupiti 60 pomno biranih, recentnih vinarija iz svih krajeva Hrvatske koje u Opatiju donose svoje najbolje proizvode. Ono što je pak zanimljiva novost, dolazak je velike petorke hrvatske kulinarske scene, chefova koji oblikuju najzanimljiviji dio domaće gastronomske priče. Oni su opatijsko-lovranska kombinacija, Robert Benzija i Deni Srdoč, potom David Skoko iz Banjola kao i gosti iz Dalmacije Hrvoje Zirojević te Ivan Pažanin.

Cijena ulaznice je 120 kuna, a dostupne su osim na ulazu u dvoranu i u sustavu Entrio.hr. Početak je oba dana u 14 sati, a predviđeno je da posjetitelji u prvom dijelu pažnju posvete pjenušcima i laganijim bijelim vinima, gastronomski je dio smješten između 16 i 18 sati kad će se u formi »finger fooda« pred gostima naći vrhunske kreacije petorice chefova, nakon čega slijedi vinski nastavak do zatvaranja predviđenog u 20 sati.

GALA RUČAK
Za one koji žele Hedonist – Gourmet & Wine festival nadograditi nezaboravnim događajem, u subotu je organiziran i – gala ručak. Početak mu je zakazan u 13 sati, odvijat će se u šest gastronomskih sljedova sljubljenih s biranim vinima, a mjesta ima za 40 gostiju. Rezervacije se primaju na mail adresi hedonist@tremissis.hr, dok je cijena 600 kuna po osobi.

Promo PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net