Hedonist & Wine – Najveći festival vina na Kvarneru održava se idućeg vikenda @ Opatija

Festival je otvoren za javnost u subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada od 12 do 19 sati, a popis radionica i programa dostupan je na službenim stranicama.

Opatija – Najveći međunarodni festival vina na Kvarneru „Hedonist & Wine“ održat će se 28. i 29. listopada u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner.

– Uz ugodno druženje, cilj nam je i želja svakoga posjetitelja očarati vrhunskim proizvodom i šarmantnim kvarnerskim podnebljem. Širenje kulture stola i ispijanja vina, uživanje u brojnim hedonističkim sadržajima i ostvarivanje što kvalitetnijih poslovnih kontakata naša su misija. Degustacija vina vodećih imena Hrvatske biti će obogaćena sjajnom jazz podlogom u izvedbi Porinom nagrađivanog Vedrana Ružića. Očekuju vas niz radionica vođenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača Hrvatskog sommelier kluba, kazali su organizatori.

Festival je otvoren za javnost u subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada od 12 do 19 sati, a popis radionica i programa dostupan je na službenim stranicama. Tijekom festivala, održat će se i Moet & Chandon afterparty, u baru Angiolina Opatija u subotu u 22 sata.

D. Ž. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net