Hit komedija „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ gostuje na Trsatskoj gradini

Arhiva

Ova hit komedija za koju se pri svakoj izvedbi traži ulaznica više, garancija je za večer ispunjenu smijehom.

Rijeka – U sklopu programa Ljeta na Gradini u petak, 3. kolovoza posjetitelji će moći čuti tezu o tome da su muškarci i žene s različitih planeta, ispričanu na satiričan i prije svega zabavan način, u predstavi “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”.

Neiscrpna tema muško – ženskih odnosa obrađena pod producentskom palicom Romana Šuškovića – Stipanovića, koji je ujedno glavni i jedini lik ove predstave te redateljem Borisom Kovačićem, temeljena je na knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya. Njegova ideja da odgovori na pitanja o tome jesu li muškarci i žene različiti ili nisu, proteže se i kroz ovu monodramu, a kroz identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku ili vezi, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem „druge strane“. Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena zbog čega su na vrlo interesantan način duboko involvirani u radnju. Komični prikazi svima znanih situacija, uz poigravanje stereotipovima izazivaju salve smijeha, a osamdesetminutna izvedba gledateljima ukazuje na neke od neizbježnih nesuglasica kada su odnosi u pitanju, ističući pritom ključne pojmove kao što su razumijevanje, strpljivost, kontinuitet…

Početak predstave je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20 sati. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu ili putem sustava mojekarte.hr.

D. Ž. / PodUčkun.net