HMNK Rijeka u kup utakmici sutra dočekuje MNK Jesenje @ Matulji

Susret ćete moći pratiti putem live streama u suradnji s regionalnom internet platformom Novinet.hr koja uključuje regionalne portale poduckun.net, torpedo.media, tunera.info, bodulija.net, lanterna-magazin,.net i trend51.net, poručili su organizatori.

Matulji – Premijerni nastup HMNK Rijeka imao je prošle subote u dvorani Dinko Lukarić na Kozali koji su okončali remijem protiv kultne Uspinjače. Nastavak sezone donosi kup utakmicu protiv MNK Jesenje koja je na rasporedu ovaj utorak, 12. listopada s početkom u 20:15 u matuljskoj sportskoj dvorani.

– Skupa s početkom 2.HMNL-Zapad, krenulo je i natjecanje u kupu – regija Zapad, a naše dečke u 1. kolu kupa očekuje dvoboj protiv ekipe MNK Jesenje. Još uvijek čekamo potvrdu HNS-a o dozvoli za gledatelje, ali neovisno o tome, susret ćete moći pratiti putem live streama u suradnji s regionalnom internet platformom Novinet.hr koja uključuje regionalne portale poduckun.net, torpedo.media, tunera.info, bodulija.net, lanterna-magazin,.net i trend51.net, poručili su organizatori.