HNK Lovran: Kadeti osvojili Helios zimsku ligu

Liburnija.net: Kadeti HNK Lovran

Kadeti Lovrana pod vodstvom trenera Zorana Cofera zabilježili su vrijedan uspjeh uvjerljivo osvojivši prvo mjesto bez izgubljene utakmice, s impresivnom gol razlikom 18:5.

Lovran – Prvo izdanje Helios zimske lige u malom nogometu okupilo je dvadesetak momčadi Riječkog prstena koje su se u tri kategorije (juniori, kadeti i pioniri) tijekom 45 dana nadmetale, liga sistemom, na terenima nogometnog centra Toretta na Turniću.

Kadeti Lovrana pod vodstvom trenera Zorana Cofera zabilježili su vrijedan uspjeh uvjerljivo osvojivši prvo mjesto bez izgubljene utakmice, s impresivnom gol razlikom 18:5. Lovranci su u jakoj konkurenciji prohujali kroz natjecanje pobijedivši putem puno razvikanije i renomiranije ekipe poput Orijenta, Halubjana i Grobničana. Uz osvojeno prvo mjesto u ukupnom poretku, ekipa HNK Lovrana iznjedrila je i najboljeg igrača turnira Luku Jovanovića koji je izvrsnim nastupima pomogao svojoj momčadi da dođe do prvog mjesta. Drugo je mjesto u kadetskoj konkurenciji pripalo nogometašima Orijenta dok su treći bili igrači Kraljevice.

U konkurenciji juniora prvo je mjesto osvojio Stari Grad ispred Pomorca i Orijenta. Halubjan, Lučki Radnik i Orijent osvojili su prva tri mjesta u konkurenciji pionira.

Za plavo žute na ovom su turniru nastupali: Peruč, Ivanković, Ferenčak, Juranović, Gregorović, D.Mrđenović, M.Mrđenović, Ujčić, Mohorovičić, Grbac, Bolčević, Kovačević, Mataja, Ribarić i Zoran Cofer kao trener.

Poredak po kategorijama:
JUNIORI:
1. Stari grad
2. Pomorac
3. Orijent
4. Grobničan
5. Halubjan
6. Naprijed

KADETI:
1. Lovran
2. Orijent
3. Kraljevica
4. Zamet
5. Halubjan
6. Lučki radnik
7. Grobničan

PIONIRI:
1. Halubjan
2. Lučki radnik
3. Orijent
4. Stari grad
5. Rječina
6. Orijent II
7. Grobničan
8. Goranka

Marin Ružić / Liburnija.net

error: Content is protected !!