HNK Lovran: Mlađe kategorije – kadeti obranili zimsku ligu

Kadeti s trenerom Zoranom Coferom Klinerom @ Lovran

Kadeti s trenerom Zoranom Coferom Klinerom @ Lovran

Prvenstvena natjecanja mlađih kategorija nastavljaju se početkom ožujka, a pripreme za iste početi će u prvim danima veljače.

Lovran – Mlađe kategorije HNK Lovrana i ove su godine tijekom zimske prvenstvene pauze nastupale u sklopu zimske lige što se od sredine prosinca do polovice siječnja održavala na terenima sportskog centra Toreta na Turniću.

Boje lovranskog županijskog prvoligaša branile su selekcije pionira, kadeta i juniora te su postigle zapažene rezultate. Selekciju pionira vodio je trenerski dvojac Jurić – Kaligarić dok je kadete i juniore vodio trener Zoran Cofer Kliner. Pioniri su u konkurenciji 8 ekipa zauzeli 3. mjesto, juniori su u iznimno jakoj konkurenciji zauzeli posljednje (4.) mjesto dok su i ove godine kadeti osvojili prvo mjesto i obranili naslov najbolje momčadi od prošle godine. Momčad Zorana Cofera Klinera i ove godine osvojila ligu bez poraza tako da je niz nepobjedivosti na ovom natjecanju nastavljen i sada traje već dvije godine.

Uz obranu naslova, golman kadeta HNK Lovrana Frane Peruč osvojio je naslov najboljeg vratara pridruživši se Luki Jovanoviću koji je naslov najboljeg igrača osvojio prošle godine. Također valja izdvojiti mladog Dominika Božičića koji je kao pionir nastupio za kadete i pokazao da se na njega ozbiljno može računati. Momčad u sastavu Peruč, Jovanović, Ujčić, Marković, Bolčević, Martinčić, Poljak, Mohorovičić, Božičić, Mataja i Frolja pod stručnim vodstvom trenera Zorana Cofera Kline još je jednom dokazala da za budućnost nogometa u Lovranu nema straha i da se i u manjim sredinama i sa malim sredstvima može sustavno i kvalitetno raditi i parirati moćnijim i bogatijim klubovima.

Prvenstvena natjecanja mlađih kategorija nastavljaju se početkom ožujka, a pripreme za iste početi će u prvim danima veljače.

Marin Ružić / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net