HNK Lovran: Počele pripreme seniora

Na prvoj prozivci treneru Vanji Petroviću na raspolaganje se stavilo nešto više od 20 igrača od kojih su trojica perspektivnih trofejnih kadeta koji će do početka svojih priprema raditi sa starijim kolegama.

Lovran – Proteklog petka, s početkom u 19:45 sati, obavljena je prva prozivka seniora HNK Lovrana čime su počele pripreme za nastavak natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

Na prvoj prozivci treneru Vanji Petroviću na raspolaganje se stavilo nešto više od 20 igrača od kojih su trojica perspektivnih trofejnih kadeta koji će do početka svojih priprema raditi sa starijim kolegama. Nakon uvodnih pozdravnih riječi trener je izlaganje počeo analizom jesenskog dijela prvenstva u kojoj je zaključeno da je momčad jesenas polučila solidan uspjeh no isto tako, naglašeno je da se od momčadi ovoga proljeća očekuje bolje i više nakon što se kvalitetno odrade zimske pripreme. Igrački je kadar u odnosu na jesen ostao isti što bi trebalo značiti kada se momčadi priključe ozlijeđeni igrači, da ćemo na proljeće gledati još jači, bolji i moćniji Lovran. Pripreme će trajati pet tjedana kroz koje će se prva dva tjedna naglašeno raditi na fizičkoj pripremi igrača dok će se kroz posljednja tri tjedna uigravati i polirati taktičke finese momčadi. Tijekom priprema žuto plavi će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica koje bi treneru trebale pomoći u kristalizaciji udarne postave koja će na proljeće krenuti u napad na vodeće pozicije u prvenstvu.

Lovranci će nastavak prvenstva otvoriti sa dvije teške utakmice koje će ponuditi odgovore na mnoga pitanja što se tiče igre i plasmana u finišu sezone. U prvom kolu nastavka što je na rasporedu 10.ožujka Lovranci će na Lokvi ugostiti momčad Lošinja dok nas u drugom kolu proljetnog dijela prvenstva, 17. ožujka očekuje lokalni superderbi između Drage i Lovrana koji je tradicionalno za obje momčadi puno više od obične prvenstvene utakmice.

Marin Ružić / Liburnija.net

error: Content is protected !!