HNK Lovran: Ponovo na okupu


U osvrtu na proteklu polusezonu izraženo je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom (2. mjesto) kao i atmosferom u klubu i oko njega. Kadar momčadi je u velikoj mjeri ostao isti kao i protekle jeseni.
Lovran – U srijedu navečer, prvim su treningom u novoj kalendarskoj godini pripreme započeli nogometaši HNK Lovrana. Na prvoj prozivci treneru Vanji Petroviću na raspolaganju su se stavila 23 igrača.
Nakon uvodnih pozdravnih riječi predsjednika kluba, trener je igračima iznio plan i raspored treninga i pripremnih utakmica. U osvrtu na proteklu polusezonu izraženo je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom (2. mjesto) kao i atmosferom u klubu i oko njega.
U nastavku sezone kao glavni cilj istaknuto je zadržavanje drugog mjesta s naglaskom na ostvarivanju maksimalnog bodovnog učinka na domaćem terenu. Nakon trenerova izlaganja, igrači su pristupili treningu.
Kadar momčadi je u velikoj mjeri ostao isti kao i protekle jeseni s nekoliko povratnika nakon ozljeda i par novih lica koji će se kroz treninge i pripremne utakmice pokušati nametnuti treneru Petroviću u borbi za početnu 11-toricu.
U nastavak prvenstva HNK Lovran kreće 26.veljače utakmicom na Cresu protiv istoimenog domaćina.
Liburnija.net: Pripreme pred prvi ovogodišnji trening @ Lovran
Liburnija.net: Pripreme pred prvi ovogodišnji trening @ Lovran
M. Ružić / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net