HNK Rijeka i Driblab potpisali partnerski ugovor

Iz Driblaba su istaknuli da će to biti prilika da se unaprijedi rad HNK Rijeka, kluba s dugom tradicijom i prestižom, koji se iz godine u godinu svrstava među najbolje klubove u Hrvatskoj, a koji je osvojio prvenstvo Hrvatske, dva kupa Jugoslavije, šest hrvatskih Kupova, hrvatski Superkup i jedan balkanski kup

Rijeka – HNK Rijeka i španjolska tvrtka Driblab potpisali su ugovor o partnerstvu i suradnji. Driblab je tvrtka koja će HNK Rijeka pružati podatke, kao i konzultantske usluge u svim procesima skautinga, otkrivanja talenata i analize učinka.

Na taj će način HNK Rijeka imati pristup velikom broju natjecanja, kao i mnoštvu podataka kojima će dodatno obogatiti svoj proces skautiranja i analizu učinka bilo kojeg igrača ili kluba.

– U HNK Rijeka zadovoljni smo što možemo objaviti suradnju s Driblabom, našim novim partnerom koji nudi opsežnu bazu podataka unutar profesionalnog nogometa. Uvjereni smo da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo, te da će suradnja s Driblabom prije svega donijeti napredak u skautiranju, te će donijeti napredak u radu i razvitku HNK Rijeka, rekao je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka.

Iz Driblaba su istaknuli da će to biti prilika da se unaprijedi rad HNK Rijeka, kluba s dugom tradicijom i prestižom, koji se iz godine u godinu svrstava među najbolje klubove u Hrvatskoj, a koji je osvojio prvenstvo Hrvatske, dva kupa Jugoslavije, šest hrvatskih Kupova, hrvatski Superkup i jedan balkanski kup.

– Potpisivanje ugovora s HNK Rijeka znači i dalje imati povjerenje vrhunskih klubova u mnogim dijelovima svijeta. Hrvatska je jedno od mjesta gdje je nogomet najdublje ukorijenjen i gdje se pojavljuju mladi talenti. Kada klubovi poput HNK Rijeka vjeruju Driblabu u procesu traženja talenata i akvizicije igrača, to je za nas odlična vijest i potvrđuje naš rad i rast u industriji, rekao je Salvadore Carmona, predsjednik Uprave Driblaba.