HNK Rijeka: Maleš, Ajayi i Collins produžili ugovore

rijeka_dinamo_2015_remi_kantrida (32)

Zadovoljan što su tri igrača produžila suradnju s klubom bio je i sportski direktor HNK Rijeka.

Rijeka – Nogometaši HNK Rijeka Mate Maleš, Goodness Ajayi i Jamilu Collins u utorak su u društvu sportskog direktora Srećka Jurčića produžili svoje ugovore s HNK Rijeka. Nova ugovorna obveza Matu Maleša s Rijekom će vezati do ljeta 2017. godine, baš kao i Ajayija koji ima klauzulu za produženje na još tri sezone. Jamilu Collins potpisao je jednogodišnji ugovor do lipnja 2016. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

– Zadovoljan sam potpisom novog ugovora i sretan što nastavljam svoju priču s Rijekom. Hvala klubu što mi je ukazao povjerenje novim ugovorom i ja ću sa svoje strane napraviti sve da se odužim na terenu – istaknuo je Mate Maleš.

Zadovoljan što su tri igrača produžila suradnju s klubom bio je i sportski direktor HNK Rijeka.

– U skladu s najavama počeli smo produžavanjem ugovora s našim igračima. Odnosom prema radu i klubu pokazali su da se na njih može računati u budućnosti. Mate se vraća nakon dugotrajne stanke prije koje je bio naš ponajbolji vezni igrač i vjerujemo da će se vratiti na tu razinu, dok su Ajayi i Collins daroviti igrači za koje vjerujemo da će u budućnosti realizirati svoj potencijal – rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!