HNK Rijeka nagradio najvjernije navijače

Od njih 272 koji su prošle sezone bili na svim domaćim utakmicama Rijeke, Damir, Giuliano, Slobodan, Predrag i Branka bili su najsretniji i slučajnim odabirom nagrađeni su prigodnim darovima od strane kluba.

Rijeka – Damir Depope, Giuliano Žvanja, Slobodan Ružić, Predrag Jakovljević i Branka Čopić Beljan spadaju među najvjernije navijače Rijeke.

Točnije, njih 272 koji su prošle sezone bili na svim domaćim utakmicama Rijeke, a Damir, Giuliano, Slobodan, Predrag i Branka bili su najsretniji i slučajnim odabirom nagrađeni su prigodnim darovima od strane kluba.

Ruksak HNK Rijeka sadržavao je dres iz sezone 2019./2020., hlačice, polo majicu i masku za lice HNK Rijeka, dok je najsretniji Damir Depope, uz navedene prigodne darove, dobio i pretplatu za sezonu 2020./2021.

– Naši vjerni navijači posjetili su nas u petak, a svaki od njih imao je puno predivnih priča i uspomena na dugogodišnje praćenje utakmica Rijeke, toliko da bi se samo od nekoliko njih mogla napisati knjiga. Neki su stizali na Kantridu s dalekih poslovnih putovanja da bi gledali svoju Rijeku, drugi su propuštali utakmice samo kada je to bilo neizbježno, a svima je zajedničko jedno – ljubav prema Rijeci, kazali su iz kluba.

error: Content is protected !!