HNK Rijeka: Put Liegea na nove euro ispite

hnk_rijeka_liege

Motiva ne nedostaje, hrabrosti i samopouzdanja ima dovoljno, i nitko ne dvoji da će Riječani na stadionu Maurice Dufrance u četvrtak od 21.05 sat na najbolji način prezentirati klub, grad i cijeli hrvatski nogomet.

Rijeka – Nakon gotovo 28 godina Rijeka se vraća u Liege gdje će otvoriti novo poglavlje europske nogometne bajke koju živi posljednjih godinu dana. Tamošnji Standard prvi je suparnik momčadi Matjaža Keka u skupini G UEFA Europa lige, a Kramarić, Jugović, Vargić i društvo pokušat će uspjeti ono što nije pošlo za nogom generaciji Matrljana, Škerjanca, Ravnića, Ljepojevića i Mladenovića koja je u sezoni 1986./87. remijem (1:1) ostala bez plasmana u idući krug tadašnjeg Kupa UEFA.

hnk_rijeka_bus

Bogatiji za prošlosezonsko iskustvo i na krilima odličnog otvaranja sezone kako u MAXTv Prvoj HNL tako i na europskoj pozornici u Budimpešti, Torshavnu i Tiraspolu, nogometaši Rijeke okreću se Standardu, deserostrukom prvaku Belgije i ovogodišnjem sudioniku kvalifikacija za Ligu prvaka u čijim su redovima svojevremeno igrali Robert Prosinečki, Milan Rapajić, Leon Benko…

Motiva ne nedostaje, hrabrosti i samopouzdanja ima dovoljno, i nitko ne dvoji da će Riječani na stadionu Maurice Dufrance u četvrtak od 21.05 sat na najbolji način prezentirati klub, grad i cijeli hrvatski nogomet.

Raspoloženje u momčadi Matjaža Keka tradicionalno je na visokoj razini pred europska gostovanja što se dalo najbolje iščitati iz osmjeha igrača na polasku za Liege. Trener Kek na put u Belgiju poveo je igrače Vargića, Prskala, Raspora, Jugovića, Moisesa, Leovca, Zlomislića, Kvržića, Samardžića, Ajayija, Mitrovića, Cvijanovića, Leškovića, Tomečaka, Jajala, Budicina, Kramarića, Krstanovića, Močinića, Limu, Vešovića i Ivančića.

Nakon dolaska i dnevnog odmora nogometaši Rijeke će trenirati na stadionu Maurice Dufrance u 18.30 sati.

Iz nogometnog kluba Standard Liege, sljedećeg protivnika HNK Rijeke u Europskoj ligi, stigle su servisne informacije koje pomoć navijačima za lakše snalaženje prilikom odlaska na utakmicu u Belgiju.

U sljedećem dokumentu nalaze se osnovne informacije o klubu, gradu i stadionu Maurice Defrasne na kojem se u četvrtak 18.rujna u 21.05 sati igra utakmica 1.kola skupine G Europske lige Standard – HNK Rijeka.

U dokumentu se također nalaze i prijedlozi za najbolji transfer na stadion bilo da se u Liege stiže vlakovima, autobusima ili automobilima. Također se nalazi i plan stadiona i tribina s točno označenim zonama u kojima su smješteni gostujći navijači te plan i mogućnosti parkinga u blizini stadiona. U naputku su i pravila ponašanja na stadionu te preporuke o kretanjima gostujućih navijača na dan utakmice.

Detalje provjerite na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!