HNK Rijeka uz `Dan crvenih nosova`

dan_crvenih_noseva_hnk_rijeka_2015

HNK Rijeka se pridružuje ovoj hvalevrijednoj akciji i poziva sve koji su voljni sudjelovati u ovoj dnevnoj akciji da stave svoj “crveni nos”, fotografiraju se s njim, objave na društvenim mrežama i u opis fotografije obavezno upišu #NoseForCause #Together#We#Are.

Rijeka – Nogometaši HNK Rijeka prihvatili su poziv hokejaša Medveščaka i obilježili “Dan crvenih nosova” humanitarne organizacije Comic Relief. Na dan 13. ožujka svijet se protiv siromaštva, nasilja, zlostavljanja djece, HIV-a i ostalih globalnih problema bori jedinstvenim oružjem, zabavom i smijehom koju predstavlja crveni nos.

HNK Rijeka se pridružuje ovoj hvalevrijednoj akciji i poziva sve koji su voljni sudjelovati u ovoj dnevnoj akciji da stave svoj “crveni nos”, fotografiraju se s njim, objave na društvenim mrežama i u opis fotografije obavezno upišu #NoseForCause #Together#We#Are. Humanitarna zaklada KHL Medveščak za svaku će objavljenu fotografiju koja je potpisana s #NoseForCause #TogetherWeAre i zabilježena na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram…) donirati 4,50 kuna humanitarnoj udruzi Portal dobrote za dječje obroke u hrvatskim školama.

Svi koji žele akciji se mogu priključiti i uplatom osobne donacije u skladu sa svojim mogućnostima na žiro račun Humanitarne udruge Portal dobrote, broj računa HR5924020061500035096 (Erste banka) koja provodi nacionalnu humanitarnu kampanju “Da ni jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno”.

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: HNK Rijeka

error: Content is protected !!