HNK Rijeka zajedno s navijačima bira momčad desetljeća – Prvi su na redu vratari

Klub je odlučio uz pomoć svojih navijača izabrati momčad desetljeća, jedanaest igrača koji su svojim igranjem za bijeli dres u razdoblju od 2010. do danas ostavili dubok trag i čijih se poteza i kvaliteta rado sjećamo

Rijeka – Proteklo je desetljeće u povijesti riječkog prvoligaša donijelo mnogo veselja i radosti svima onima kojima je Rijeka pri srcu. Tijekom tog su razdoblja u bijeloj svlačionici stanovali brojni kvalitetni igrači, tehničari, radnici, motivatori i emotivci koji su tribine Kantride pa potom Rujevice svojim potezima, borbenošću i zalaganjem bacali u trans, a protivnike u očaj. Klub je odlučio uz pomoć svojih navijača izabrati momčad desetljeća, jedanaest igrača koji su svojim igranjem za bijeli dres u razdoblju od 2010. do danas ostavili dubok trag i čijih se poteza i kvaliteta rado sjećamo.

Glasanje je otvoreno, a prvi su na radu vratari. Na poziciji riječke jedinice u proteklom su desetljeću bili Velimir Radman, Robert Lisjak, Ivan Vargić, Andrej Prskalo i Simon Sluga. Na linku ispod teksta glasajte za svog favorita na poziciji vratara riječke momčadi desetljeća.

Glasajte za najboljeg vratara HNK Rijeka (2010. – 2020.)

error: Content is protected !!