Hologramski prikaz špiljskog medvjeda, muzejski kviz, zabavni program i još mnogo toga očekuje nas sutra u Prirodoslovnom muzeju Rijeka u sklopu programa #odiupmr

Programi se održavaju na nekoliko pozicija u muzeju dok je centralno događanje u dvorištu Prirodoslovnog muzeja Rijeka

Rijeka – Prirodoslovni muzej Rijeka i Klub mladih Rijeka, organiziraju zanimljivo događanje za mlade pod nazivom #odiupmr (program u privitku), koje će se održati sutra, 13. rujna s početkom u 17 sati, u okviru kojeg će biti prikazani novi promotivni filmovi muzeja i predstavljen hologramski prikaz špiljskog medvjeda koji postaje dijelom stalnog postava.

Programi se održavaju na nekoliko pozicija u muzeju dok je centralno događanje u dvorištu Prirodoslovnog muzeja Rijeka. Druženje počinje u 17 sati, društvenim igrama i prijavama za Muzejski kviz pod vodstvom Ivice Mustača kao i za turnir Crash Team Racing. Za dobru atmosferu pobrinut će se Ri Teatar i DJ Diablo, poznat po disco i rockabilly ritmovima.

Ulaz je besplatan. U slučaju lošeg vremena programi će se održati u zatvorenim prostorima muzeja. Sve informacije mogu se pronaći na Facebook stranicama Prirodoslovnog muzeja Rijeka i Kluba mladih Rijeka.

 

error: Content is protected !!