Holyplant hijaluronski serum – Idealan proizvod za brzu i učinkovitu rehidrataciju kože

Holyplant vlažne maramice za skidanje šminke s hijaluronom namijenjene su za svakodnevno čišćenje lica i skidanje šminke. Jedinstvene su zbog sadržaja hijalurona koji vašu kožu ujedno čisti, hidratizira i pomlađuje te pojačava učinak vaše kreme ili seruma.

Koža je naš najveći organ koji često prvi daje informacije o stanju i zdravlju organizma, godinama, načinu na koji se odnosimo prema njoj te koliko je njegujemo. Zdrava koža lica preduvjet je ljepote, no ubrzani tempo života, nezdrava prehrana i štetni vanjski čimbenici utječu na kožu pogotovo kožu lica koja je najizloženija i najosjetljivija. Malo truda uloženog u njegu kože višestruko će nam se vratiti. Pravilna njega osigurat će zdravi izgled kože i spriječiti njezino prerano starenje te ju zaštiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Vrlo je važno odabrati odgovarajuće proizvode koji će hidratizirati i njegovati vaše lice ovisno o tipu kože. Preparati za njegu kože trebaju izvršavati nekoliko zadaća kako bi vaša koža dobila najbolju njegu. Neke od tih zadaću su unos hranjivih tvari, vitamina, ovlaživača i antioksidansa, sprječavanje gubitka vode, zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te kao podloga za dekorativnu kozmetiku.

Kako bi što bolje njegovali kožu, potrebno je prije nanošenja make-upa ili omiljene kreme za lice dobro očistiti lice. Holyplant vlažne maramice za skidanje šminke s hijaluronom namijenjene su za svakodnevno čišćenje lica i skidanje šminke. Jedinstvene su zbog sadržaja hijalurona koji vašu kožu ujedno čisti, hidratizira i pomlađuje te pojačava učinak vaše kreme ili seruma. Temeljito uklanjaju svu šminku s lica uključujući i najosjetljivije dijelove, područje oko očiju i kapke. Nakon čišćenja Holyplant vlažnim maramicama s hijaluronom, koža lica odiše svježinom i mekoćom te je savršeno pripremljena za nanošenje Holyplant hijaluronskog seruma i odmor ili vašeg make-upa.

Holyplant hijaluronski serum osigurava brzu i učinkovitu rehidrataciju kože te trenutni učinak poboljšanja tonusa kože. Posebno je dizajniran za popunjavanje postojećih bora, dubinsku hidrataciju kože te sprječava i usporavanje nastanka novih bora. Nakon nekoliko dana redovite primjene, koža djeluje mlađe i zategnutije, te učinkovito odolijeva starenju i svakodnevnim vanjskim štetnim utjecajima.

error: Content is protected !!