HoReCa Adria – Danas se otvara sajam na kojem počinje priprema nove turističke sezone @ Opatija

Arhiva: HoReCa

Izlagački program sajma obuhvaća profesionalnu opremu za kuhinje, pripremu, prezentaciju i posluživanje hrane, sitan inventar i stolno posuđe, namještaj i opremu za sobe, dekore, slastičarske sirovine i sladoled, tekstil, namirnice, hotelsku kozmetiku i potrošni materijal, tehnologije i usluge.

Opatija – Sajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte HoReCa Adria otvara se danas u 10 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Na sajmu više od 70 pomno odabranih izlagača iz Hrvatske i Europe predstavlja najpoznatije brendove u segmentu profesionalne opreme, sitnog inventara, usluga i tehnologija za hotele, restorane i ugostiteljske objekte, a velik broj najnovijih proizvoda premijerno se predstavlja hrvatskom tržištu

Specijalizirani sajam HoReCa Adria ove godine bilježi svoje treće izdanje, a u ključnom terminu nakon sezone u Opatiji spaja turistički sektor Kvarnera i Istre, kao i cijele Hrvatske, s vodećim dobavljačima koji će ovdje prezentirati bogat izlagački program. Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima vila i apartmana, restoraterima i ugostiteljima, odnosno svima onima koji već sada promišljaju o podizanju kvalitete u svojim objektima za sezonu 2018.

– Želja nam je da svi oni koji se bave pružanjem usluga u turizmu, na sajmu HoReCa Adria pronađu sve potrebno za opremanje svojih objekata. Pomnim odabirom izlagača i kroz tzv. boutique koncept manjeg sajma koji naglasak stavlja prvenstveno na kvalitetu, pokušali smo predstaviti presjek ponude najboljih brendova koji izlaze ususret opremanju različitih kategorija turističkih objekata, rekao je direktor sajma Adriano Požarić.

Izlagački program sajma obuhvaća profesionalnu opremu za kuhinje, pripremu, prezentaciju i posluživanje hrane, sitan inventar i stolno posuđe, namještaj i opremu za sobe, dekore, slastičarske sirovine i sladoled, tekstil, namirnice, hotelsku kozmetiku i potrošni materijal, tehnologije i usluge. 

– Velik broj izlagača i ove je godine odlučio sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, pa će se upravo u Opatiji po prvi puta moći vidjeti brojne novosti za sezonu 2018. Tu su najnovije linije stolnog posuđa za profesionalnu upotrebu proizvođača RAK Porcelain, najnovije rješenje buffet stola koje dolazi iz WMF-a, čaše Bormioli Rocco, Arcoroc, kao i najnoviji modeli parno-konvekcijskih pećnica i kuhinjske opreme, istaknuli su organizatori.

Sajam prati i odličan program predavanja, koja su ove godine posvećena digitalnom marketingu.

– Predavanja se održavaju u četvrtak, 9. studenog od 15 sati nadalje, a biti će riječi o tome kako će se GDPR (General Data Protection Regulation – Opća uredba EU o zaštiti osobnih podataka) odraziti na poslovanje u turizmu, oglašavanju turističkih objekata na Facebooku, te booking portalima i trendovima u 2018. godini. Posebno je zanimljivo predavanje koje će na temu “Kako privući Google-ovu pažnju” održati jedan od najpoznatijih hrvatskih Google trenera, Miroslav Varga, dodali su organizatori.

Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednome mjestu spoji dobavljače iz sektora turizma sa hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove, tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.horeca-adria.com, a isti će trajati do 11. studenog. Radno vrijeme sajma u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, dok će u subotu biti otvoren do 17 sati.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!