Hotelu Milenij nagrada ‘Turistički cvijet’ za inovativnost u ponudi

hotel_milenij_2013_park

Na terasi hotela Milenij više nego na drugim mjestima u Opatiji osjeća se poseban carski ugođaj, dok uz zvuke ugodne glazbe na terasi od jutarnjih sati gosti uživaju u predivno uređenim cvjetnim vrtovima, a ugođaju doprinosi i šetnja austro-ugarskog vojnika i dame u krinolini s kojima se svi gosti rado fotografiraju za uspomenu.

Opatija / Zadar – Na nedavno održanoj manifestaciji ‘Dani hrvatskog turizma 2013.’, u tradicionalnoj akciji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’ u kojoj se nagrađuju najbolje hrvatske turističke destinacije, hoteli, marine, kampovi i plaže kao i sve ustanove i institucije koje doprinose unapređenju kvalitete te konkurentnosti, opatijski hotel Milenij primio je posebno priznanje za inovativnost u ponudi.

– Na terasi hotela Milenij više nego na drugim mjestima u Opatiji osjeća se poseban carski ugođaj, a ponuda je obogaćena raznim slatko slanim delicijama – od čokoladnih proizvoda proizvedenih u vlastitom laboratoriju, do svježih kamenica u kojima se može uživati uz čašu pjenušca Misal Milenij Exclusive 2011. koji je proizveden u podrumima obitelji Peršurić u Istri u ograničenoj količini te se poslužuje isključivo u kavanama i restoranima Milenij hotela. Uz zvuke ugodne glazbe na terasi od jutarnjih sati gosti uživaju u predivno uređenim cvjetnim vrtovima, a ugođaju doprinosi i šetnja austro-ugarskog vojnika i dame u krinolini s kojima se svi gosti rado fotografiraju za uspomenu, poručili su iz Milenij hotela.

I. Mellor / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net