Hotelu Mozart dodijeljen certifikat ‘Hotel prijatelj Fijeta’

Arhiva: Noćni pogled na hotel Mozart @ Opatija

Arhiva: Noćni pogled na hotel Mozart @ Opatija

Prvi certifikat predstavnici FIJET-a ovih dana dodijelili su Hotelu Esplanada u Zagrebu, dok je drugi certifikat dodijeljen upravo Hotelu Mozart iz Opatije – koji je ujedno i prvi hotel na ovom djelu Jadrana kojem je taj certifikat dodijeljen.

Opatija – Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, održanoj u Kulturnom domu Zora, svečano je potpisan ugovor između predstavnika FIJET-a, svjetskog udruženja turističkih novinara te pisaca u turizmu i predstavnika opatijskog Hotela Mozart o certificiranju hotela Mozart kao ”hotela prijatelja FIJET-a“.

Ugovore su potpisali predsjednik FIJET-a Tijani Haddad, predstavnica FIJET-a Hrvatska Tina Čubrilo, te vlasnik Hotela Mozart Abi Shalabi.

Konferencija za medije organizira se u sklopu trodnevnog posjeta članova FIJETA, svjetskog udruženja turističkih novinara i pisaca u turizmu, koji borave u Opatiji povodom obilježavanja 170. godina turizma, jubileja što ga Opatija proslavlja ove 2014. godine, ali i povodom obilježavanja 60. obljetnice Svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu i 50. godišnjice Udruženja turističkih novinara pri HND-u.

fiajet_mozart_certifikat

FIJET je ustanovio ovu nagradu, certificiranje hotela kao prijatelja FIJET-ovaca, koju prvi put dodjeljuje upravo hotelima u Hrvatskoj, nakon čega slijede ostale zemlje. Prvi certifikat predstavnici FIJET-a ovih dana dodijelili su Hotelu Esplanada u Zagrebu, dok je drugi certifikat dodijeljen upravo Hotelu Mozart iz Opatije – koji je ujedno i prvi hotel na ovom djelu Jadrana kojem je taj certifikat dodijeljen.

Mozart, kao i svi hoteli koji će dobiti ovu oznaku, postavit će ploču s oznakom te kvalitete. Ovaj certifikat znači da ga neki hotel mora zaslužiti ispunjavanjem određenih kriterijima, a takav hotel koji ga dobije ujedno pruža i niz pogodnosti članovima FIJET-a i članovima strukovnih novinarskih udruženja.

Podsjetimo, nedavno je hotelu Mozart uručen Halal certifikat koji je spomenutom hotelu dodijelio Centar za certificiranje Halal kvalitete.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!