Hrpa zanimljivih događanja @ Mošćenička Draga

galijola_sm…od petka do utorka održava se velik broj zanimljvih događanja…
…uz koncerte i izložbe u Dragi, još uvijek traje i MUFić u Mošćenicama…

Mošćenička Draga – U narednih desetak dana očekuje nas hrpa atraktivnih i zanimljivh događanja na području Mošćeničke Drage – uz umjetnički festival MUFić koji još uvijek traje u Mošćenicama, sutra je na rasporedu ”Soft Summer Happening on Sipar Beach” uz radni podnaslov ”jazz, blues, poetry, songs and wine…”. Radi se o manifestaciji na terasi nekadašnjeg bara ”Laura” pokraj draške plaže, koja će se održati u petak, 29. srpnja u 21 sat, a nastupit će Lela & Joe Kaplowitz, Mihaela Sirotnjak, Ema Gregov, Andrea Trbojević, Toni Železnik, uz voditelja Riccarda Staraja. Ulaz je slobodan, a u slučaju lošeg vremena u petak, odgodit će se za dan kasnije (subotu) za 21 sat.
Tada je – u subotu, 30. srpnja – na rasporedu i koncert Klape Kamik na placi. Koncert je dio sportske manifestacije – regate Orion Cup Match Race – koja će se subotu i nedjelju odvijati u akvatoriju Mošćeničke Drage. Za nedjelju, 31. srpnja, u 19 sati zakazano je otvorenje je izložbe u Eko muzeju u osnivanju u pod nazivom ”Mošćenički pinel”, a izložit će dosadašnji radovi sudionika likovne kolonije u organizaciji Katedre Čakavskog sabora M. Drage. Istog dana u programu je i nastup tamburaša.
U utorak, 2. kolovoza, ponovo će biti aktivna terasa nekadašnjeg caffe bara Laura – na programu je koncert klasičnih gitara Ambroso – Monarda u organizaciji Zajednice Talijana M. Drage. Početak je u 21 sat.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!