HRT ekskluzivni medijski partner opatijskog koncerta Erosa Ramazzotija

Nakon Glazbenih dana HRT-a u Opatiji, otvorile su se nove prilike za našu suradnju na obostrano zadovoljstvo, koja će se nastaviti i na drugim projektima, istaknuo je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Opatija – Sporazum o suradnji između Hrvatske radiotelevizije i Festivala Opatija potpisan je danas na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Time je HRT postao ekskluzivni medijski partner koncerta Erosa Ramazzottija, koji će se 15. kolovoza 2019. održati u Opatiji. U ime Festivala Opatija sporazum je potpisao ravnatelj Ernie Gigante Dešković, a u ime HRT-a glavni ravnatelj Kazimir Bačić.

Riječ je o koncertnom spektaklu godine u Opatiji obzirom da je Eros Ramazzotti jedna od najvećih talijanskih i svjetskih glazbenih zvijezda. U sklopu svoje velike svjetske turneje “Vita ce n’e”, u četvrtak 15. kolovoza 2019. u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji predstavlja svoj istoimeni novi album, ali publika neće ostati uskraćena niti za njegove stare hitove. Ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković najavio je intiman ugođaj koncerta u kojem će publika i izvođač moći uživati.

Nakon Glazbenih dana HRT-a u Opatiji, otvorile su se nove prilike za našu suradnju na obostrano zadovoljstvo, koja će se nastaviti i na drugim projektima, istaknuo je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Opatija se ponosi svojom festivalskom poviješću koja je započela još, sada već davne, 1958. godine slavnim Opatijskim festivalom. Mnoge su velike zvijezde zabavne glazbe, domaće i strane, nastupale na Opatijskom festivalu tijekom gotovo 30 godina. Potpuno je logično stoga bilo i vraćanje Dore u Opatiju ove godine, na kojem smo zajedno radili i vrlo smo zadovoljni što smo u tome uspjeli. Naše su namjere naravno usmjerene u daljnju, još sadržajniju, suradnju na projektu Dana HRT-a u Opatiji u godinama koje slijede, naglasio je gradonačelnik Ivo Dujmić.

Nakon nastupa na Sanremu 1984. pjesmom ‘Terra promesa’ Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom – ‘Parla con me’, ‘Un emozione per sempre’, ‘Can’t stop thinking of you’, ‘Fuoco nel fuoco’, ‘Piu’ bella cosa’, ‘Adesso tu’, ‘Musica e”, ‘Se bastasse una canzone’, ‘L’Ombra del Gigante’ – i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora.

Ulaznice, po cijeni od 450 do 650 kuna, su u prodaji. Već je prodano oko 2000 ulaznica, a ukupni je kapacitet Ljetne pozornice 5500. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija, Zert bb, radnim danom od 8 do 16 sati te preko sustava i na ovlaštenim prodajnim mjestima sustava moje karte.hr i eventim.hr

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net