Hrvatska poštanska banka prodaje hotel Medveja za sedam milijuna kuna @ Lovran

Medveja

Hotel Medveja izgrađen je 1971. godine, a dosad je dvaput adaptiran – 1998. godine te 2005. godine. No, od 2011. godine nije u funkciji, stoga je za njegovo gospodarsko korištenje nužno provesti novu adaptaciju ili rekonstrukciju.

Medveja – Hrvatska poštanska banka ponudila je na prodaju hotel Medveja u Lovranu, uz niz drugih nekretnina ocijenjenih kao neperspektivne za poslovanje banke. Hotel koji je već dugo izvan funkcije ima 21 sobu i 3 apartmana, ukupne neto površine od 1.112 kvadratnih metara, a nalazi se na zemljištu površine od gotovo tisuću „kvadrata“.

Tražena cijena je sedam milijuna kuna, a rok za predaju ponuda je 7. svibnja. Hotel Medveja izgrađen je 1971. godine, a dosad je dvaput adaptiran – 1998. godine te 2005. godine. No, od 2011. godine nije u funkciji, stoga je za njegovo gospodarsko korištenje nužno provesti novu adaptaciju ili rekonstrukciju.

Inače, hotel je HPB već jednom ponudio na prodaju, krajem prošle godine, kada su se tražile neobvezujuće ponude za kupnju, no očito nije bilo zainteresiranih.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!