Hrvatska traži (liburnijsku) zvijezdu

htz_smOpatija – Nakon turneje po većim hrvatskim gradovima, nova audicija RTL-ova glazbenog showa ”Hrvatska traži zvijezdu” održana je u opatijskom hotelu Ambasador. Većina natjecatelja došla je sa željom pokazati svoje pjevačko umijeće, no neki su žudjeli dodirnuti Jelenu Radan i Tonyju Cetinskom izjaviti ljubav bombonijerom – kažu u priopćenju RTL Televizije.
Kao i prošle godine, kandidati iz Rijeke i Kvarnera iznenadili su ocjenjivački sud svojom raznolikošću i spontanošću pa ne treba čuditi da je među njima bilo i onih koji su čak poželjeli promijeniti spol jer im više odgovaraju pjesme koje izvode muški pjevači! Bilo je i onih koji su prehlađeni uspjeli proći u drugi krug. Nekolicina kandidata uspjela se i posvađati sa žirijem, a neki su dobili i drugu priliku nakon prolivenih krokodilskih suza.
Niti žiriju među sobom nije bilo dosadno, pa je tako Tony u jednom trenutku otkopčao Foxovu košulju, ne bi li jednom od kandidata pokazao što znači biti srčan! Jesu li kandidati uspjeli u ”pipkanju” Jelene Radan, kao i tko je prošao među sto najboljih, gledatelji mogu provjeriti u emisiji koja će se emitirati 23. veljače.
yx5q8544
L. N.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net