HSU Lovran slavi 15 godina postojanja: ‘Stranka kontinuirano osvaja vijećničke mandate i ima dobre rezultate’

Posthumna zahvala postavljanjem spomen-ploče bit će posvećena Zvonki Brajac, za zasluge u radu u stranci od samog osnutka.

Lovran – Hrvatska stranka umirovljenika Lovran slavi 15 godina postojanja. Naime, općinska organizacija osnovana je 16. veljače 2006. godine u hotelu Lovran. Tada je za predsjednicu izabrana Đurđica Tancabel, koja je i danas na čelu stranke koja redovito osvaja vijećnička mjesta i spada među najjače lovranske političke osobe. Jedno vrijeme Tancabel je bila i predsjednica Općinskog vijeća, a u aktualnom mandatu obnašala je i dužnost vijećnice u Županijskoj skupštini.

– Ove godine stranka slavi 15. godišnjicu postojanja, ali zbog epidemioloških mjera naša poznata fešta na mulu, koja se svake godine održava u restoranu Kvarner, bit će odgođena za neka bolja vremena, kazala je Tancabel.

Tada će biti uručene zahvalnice članovima koji imaju stranački „staž“ od jubilarnih 10 i 15 godina. Tako će priznanja za 10 godina „vjernosti“ primiti Dragutin Banović, Slavka Banović, Pjerina Dekanović, Ivanka Franjul, Fadil Hubanić, Rina Ivanić, Ivan Ivanić, Mirko Jurković, Santina Mavrinac, Berislav Miklošević, Ivo Omazić, Božica Omazić, Evica Palmić, Marija Randi i Katica Šarić.

Zahvalnice za 15 godina dobit će Pero Borovičkić, Ana Gucul, Milena Gajzler, Mario Kružić, Božidar Ljubičić, Sekana Mandžo, Marija Marčetić, Marijo Tancabel, Vanja Tancabel, Željka Šegina Tancabel, Slavica Krizmanić, Slavko Pondeljak, Miljenka Pondeljak, Darinka Potočki, Zdenko Rakitničan, Valerija Ribarić, Đurđica Šotola, Dušan Vlaščić, Milka Vlaščić, Stela Zoričić, Marijana Zoričić te sama predsjednica, Đurđica Tancabel.

Posthumna zahvala postavljanjem spomen-ploče bit će posvećena Zvonki Brajac, za zasluge u radu u stranci od samog osnutka.

– Petnaest godina dug je vremenski period, a pogotovo za ovakvu stranku koja se kontinuirano održava na političkoj sceni Lovrana uz dobre rezultate te svaki put osvaja vijećnike mandate u Općinskom vijeću, zaključila je Tancabel.

 

error: Content is protected !!