Humanitarci @ Opatija

mladi_mimoza_smOpatija – Predstavnici Savjeta mladih Grada Opatije, udruga MNK Gorovo i LEO kluba Opatija, jučer su najavili svoju zajedničku Sportsko-umjetničku humanitarnu akciju koja će se održati 1. svibnja.
Ukratko, radi se o dva dvodnevna humanitarna malonogometna turnira – koji će se održati 1. i 2.5. te 15. i 16.5. na pomoćnom igralištu N. K. Opatija u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije i MNK Gorova, te humanitarnoj prodaji slika Claudia Franka koja će se održati na štandu ispred opatijske tržnice 1. svibnja u organizaciji LEO kluba Opatija.
– Drago nam je da možemo dati i svoj doprinos ovoj iznimnoj akciji, te se nadam kako ćemo i u budućnosti kroz svoju djelatnost, dakle mali nogomet/futsal imati što više prilika za ovakvo nešto. Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 200 kuna po ekipi, a cjelokupni prihod ide u humanitarne svrhe. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj telefona 098-536-313, rekao je Domagoj Tramontana ispred Malonogometnog kluba Gorovo iz Opatije.
Drugi dio akcije, dakle prodaju slika Claudia Franka, predstavio je Goran Baretić, predsjednik LEO kluba Opatija.
– Radi se o apstrakcijama A4 formata koje će se prodavati po simboličnoj cijeni od 100 kn. Ovom akcijom će ujedno LEO klub obilježiti 11 godina aktivnog djelovanja u kojima smo na svoj način pomogli mnogima kojima je pomoć potrebna, a to ćemo činiti i ubuduće.
Predsjednica Savjeta mladih Grada Opatije Nina Bartolović naglasila je kako joj je drago da razne udruge mladih i za mlade na ovakav način predstavljaju svoj program djelovanja.
– Savjet mladih potpomaže sve događaje vezane uz mlade u Opatiji. Želi uključiti mlade u društveni život i kreirati sadržaje za mlade, rekla je Nina Bartolović.
Svi prisutni su naglasili kako je ovakav način suradnje raznih udruga odličan primjer za neke buduće događaje i manifestacije koje će Savjet mladih zasigurno podržati. Sav prihod navedenih akcija namijenjen je jednoj mladoj osobi za pomoć u liječenju multiple skleroze. Uz ovu plemenitu svrhu bit će nam drago obogatiti sportsku i umjetničku ponudu u gradu.

Goran Baretić, Domagoj Tramontana i Nina Bartolović

Goran Baretić, Domagoj Tramontana i Nina Bartolović


Ivan Mellor

error: Content is protected !!