Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke uspješno je realizirana @ Kastav

Doniranih 400 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i 1100 kuna potvrda su da je Kastav grad velikog srca i plemenitih ljudi.

Kastav – Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke u organizaciji kastavskih Reformista održana je danas ispred Spara.

– Ova, četrnaesta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je izuzetno uspješna. Doniranih 400 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i 1100 kuna potvrda su da je Kastav grad velikog srca i plemenitih ljudi. Ovu smo akciju organizirali u suradnji sa „Društvom za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udrugom Mijau“. Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u Azil za napuštene pse. Hrana za mačke otišla je našim volonterkama i volonterima koji hrane kastavske mace. Donacija u novcu bit će uplaćena „Društvu za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udruzi Mijau“, kojima će poslužiti za veterinarske troškove. Veliko hvala svima koji su se unatoč izazovnim i zahtjevnim okolnostima odazvali na našu akciju, istaknuo je Dajan Delić, ispred kastavskih Reformista.

error: Content is protected !!