Humanitarna akcija: Zajedno smo jači @ Lovran


Ovim putem vas molimo da svojim novčanim prilozima pomognete obitelji Marčeta i našem Eriku, pozvali su iz Osnovne škole Viktora Cara Emina.
Lovran – Učenici 2. a razreda Osnovne škole Viktora Cara Emina, na inicijativu svoje učiteljice Ivanke Basan, pokrenuli su hvale vrijednu akciju za svog malog kolegu iz razreda Erika Marčetu.
– Erik je jedno od petero djece samohranog oca Zorana Marčete, a podvrgnut je vrlo teškoj operaciji glave. Nalazi se na intenzivnoj njezi u Dječjoj bolnici Kantrida. Slijedi mu dug i težak oporavak no prihodi šesteročlane obitelji su i više no nedostatni. Ovim putem vas molimo da svojim novčanim prilozima pomognete obitelji Marčeta i našem Eriku, uplatom na tekući račun oca, Zorana Marčete, otvorenog u Erste banci pod br. 3201477846. Zahvaljujemo se svim učenicima, roditeljima, učiteljima i ostalim djelatnicima škole koji su do sada svojim prilozima nesebično pomagali obitelji Marčeta te molimo i sve ostale građane da se pridruže ovoj akciji, poručila je Iva Erceg, ravnateljica lovranske Osnovne škole.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!